‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Aleksanterinkatu 15 B Keskusta 00100 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
120 m2
Kerrokset
0
Kerros
6
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Vuokrataan toimistotila, joka soveltuu jopa 6 henkilön käyttöön. Yksityisen toimiston lisäksi käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat, vastaanottoalue ja keittiö. Vuokraan sisältyy aula- ja postituspalvelut, siivous sekä sähkö. Lisäpalveluvalikoimasta voit valita myös internet-yhteyden, puhelinpalvelun tai kokoushuonevarauksia.

Älä anna historiallisen helsinkiläiskadun ulkonäön hämätä - seinien sisällä oleva toimistotila Aleksimme on raikkaan moderni. Aleksanterinkadulla - tai tuttavallisemmin Aleksilla - sijaitseva toimistotilaa tarjoaa modernin yrityksen tarvitseman laadukkaan IT-infrastruktuurin, televiestinnän ja muut toimistopalvelut.

Sen lähellä on useita parkkihalleja ja sitä ympäröi Helsingin monipuolisin palvelutarjonta. Tarvitsetpa yöpymispaikan, mukavan lounasravintolan tai virvokkeita toimistoon vietäväksi, löydät kaiken kävelymatkan päästä.

Aleksilla olet Helsingin ytimessä, jossa sijaitsevat Helsingin yliopisto ja pääkaupunkiseudun tärkein liikekeskusta, joten voit luottaa, että liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag