‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Porkkalankatu 26 Ruoholahti 00180 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Liiketila
Pinta-ala yhteensä
670 m2
Kerrokset
0
Kerros
14
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Vuokrataan upea ravintolatila fine dining ravintolalle, upean toimistotalon ylimmästä kerroksesta. Konseptin ideana on tuoda kiinteistön palvelut myös alueen asukkaiden käyttöön, jolloin asiakasvirtaa riittää päivisin talon toimistovuokralaisista, kuin myös iltaisin muista. Kiinteistön rakennustyöt aloitetaan 2020 ja arvioitu muuttopäivä on vuonna 2022.

We Land -nimisen kiinteistön ominaisuuksia ovat mm. sen ainutlaatuinen palvelukonsepti, jonka tarkoituksena on tarjota yrityksille erilaisia, räätälöityjä palvelupaketteja. Lisäksi talossa on concierge-palvelu, joka vastaa vaikeimpiinkin vaatimuksiin ja tarjoaa arjen ylellisyyttä. Talon palvelut toimivat Open House periaatteella, eli palvelut ovat käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin, myös alueen asukkaille.

We Landin ensimmäinen kerros muodostuu avoimesta aulasta, tapahtumiin ja tilaisuuksiin sopivasta tilasta, sekä ravintoloista ja kahviloista. Toisessa kerroksessa sijaitsee Coworking-tilat sekä Conference Center. Kerroksissa 3-13 sijaitsevat muuntojoustavat, energiatehokkaat, avarat ja valoisat toimistotilat. Kerroskoko on noin 2400 m2, joka mahdollistaa suurenkin yrityksen sijoittumisen yhteen kerrokseen.

Kiinteistö tarjoaa myös 200 ladattavaa autopaikkaa, sekä 450 pyöräpaikkaa. Metrolle kävelee 6 minuutissa ja raitiovaunupysäkille 2 minuutissa.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag