‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Yliskylän Puistokatu 4 Laajasalo 00840 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Liiketila
Pinta-ala yhteensä
282 m2
Kerrokset
0
Kerros
1
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Laajasalon uusi ostoskeskus Saari on uuden ajan moderni ostoskeskus, joka sijaitsee erinomaisella paikalla vilkkaan Laajasalontien varrella.

Ostoskeskuksessa on liiketilaa noin 8 000 neliömetriä, johon sijoittuu mm. kaksi supermarket-kokoluokan päivittäistavarakauppaa sekä monipuolinen valikoima pieniä erikoiskaupan toimijoita sekä yksityisiä ja julkisia palveluja, kuten kirjasto, kuntosali ja apteekki.

Ostoskeskus sijaitsee Itä-Helsingin Laajasalossa vilkkaan Laajasalon tien varrella. Matkaa Helsingin keskustaan on linnuntietä kolmisen kilometriä, mutta ajomatka kuitenkin Helsingin kantakaupunkiin noin 10 kilometriä. Lähimmät tarjonnaltaan paremmat kaupalliset palvelut sijaitsevat Herttoniemessä, jonne on matkaa noin viisi kilometriä.

Ostoksille on helppo tulla autolla, julkista liikennettä käyttäen, pyöräillen tai kävellen. Ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä on myös bussipysäkkejä. Autoileville on keskuksessa noin 160 paikkaa sekä 50 lisäpaikkaa liityntäpysäköintiä käyttäville. Pyöräpaikkoja varataan runsaasti keskuksen piha-alueelle. Keskukseen on sisäänkäynnit kolmesta suunnasta.
Laajasalon ostoskeskus toteutetaan kansainvälisen BREEAM- ympäristöarviointijärjestelmän Very Good- tasoon.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.
Liitteet

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag