‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Tarvonsalmenkatu 13-19 Perkkaa 02600 Espoo FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
770 m2
Kerrokset
0
Kerros
7
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Läheisen Vermon raviradan mukaan nimetty yrityspuisto koostuu kolmesta toimistorakennuksesta ja yhdestä parkkitalosta.
Derby on saavuttanut LEED Platinum sertifikaatin noudattamalla erittäin tiukkoja ympäristö-kriteerejä yrityspuiston kokonaissuunnittelussa ja käytössä. Esimerkiksi HIITTI talossa, josta on nyt vapautunut koko ylimmän kerroksen kattava 770 m2 tila - noin 90% tarvittavasta lämpö- ja jäähdytys-energiasta tuotetaan maalämpöjärjestelmän avulla.
Poikkeuksellisen energiatehokkaat tekniset ratkaisut.
Siirto vihreämpiin toimitiloihin on varmasti kannattavaa. Suorien taloudellisten hyötyjen kuten pienempien hoitokulujen ja työntekijöiden vähen-tyneiden sairauspoissaolojen sekä tuottavuuden lisääntymisen lisäksi myös yrityksesi maineelle on eduksi kohdistaa tulevaisuuden toimitila-päätökset vihreämpiin tiloihin.

Pysäköintitilaa on runsaasti niin autoille kuin pyörillekin. Pysäköintilaitos Paalussa on pysäköintioikeuksia noin 570 kpl. Maanalaista käytävää pitkin on mukava kävellä toimistoon kuivin jaloin. Pihalla on lisäksi vapaasti käytettäviä asiakaspysäköintipaikkoja. Sähköautoille on tehty omat latauspisteet. Polkupyörille on oma parkki ulkona ja sisällä.

Koko HIITTI talon ylimmän kerroksen kattava tila, joka on jaettavissa myös kahteen osaan. Uusista, valoisista tiloista on myös upeat merinäköalat. Tilat voidaan muokata käyttäjän tarpeiden mukaan joko avo-, huone- tai kombitoimistoksi. Tila on heti vapaa. Tilan voi jakaa 2,3 tai 4 osaan.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi
Liitteet

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag