‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Sillankorva 1 Espoonlahti 02300 Espoo FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Varastotila
Pinta-ala yhteensä
200 m2
Kerrokset
0
Kerros
1
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Vuokrataan eri kokoluokkien varastotiloja, joiden yhteyteen voit vuokrata tarpeesi mukaan myös tuotanto-, liike- ja toimistotilaa.

Work&Trade on paljon enemmän kuin pelkkä toimitila. YIT:n uusi toimitilakonsepti ratkaisee edelläkävijänä Suomessa yritysten yksilölliset yhdistelmätilatarpeet. Work&Trade on ylivoimainen vaihtoehto, kun tarvitset joustavaa vuokratilaa huippupaikalta myymälälle, toimistolle, tuotannolle, varastolle, esittelytilalle tai näiden yhdistelmälle.

Work&Trade Espoonlahti sijoittuu keskeiselle paikalle Espoonlahteen, Länsiväylän ja Soukanväylän risteymään. Länsiväylää liikennöi päivittäin jopa 70 000 autoilijaa, mikä luo yrityksellesi erinomaiset menestymisen edellytykset.

Kauppakeskittymään rakennetaan yhteensä lähes 30 000 m2 toimitilaa. Monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. päivittäis- ja erikoistavarakauppa, tekninen tukkukauppa, hyvinvointi- ja terveyspalvelut, ravintolapalvelut sekä autojen huolto- ja katsastuspalvelut. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui MotorCenter Espoonlahti.

Vapaana varastotilaa 200-1000m2.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei ole tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag