‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Ratinankuja 1 33100 Tampere FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
20 m2
Kerrokset
0
Kerros
1
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Vuokrataan moderneja ja toimivia toimistoratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Tampereen Ratinankujalla vuokrattavissa mm. ns. vapaiden työpisteiden vuokrasopimuksia, joihin kuuluu oikeus työskentelyyn tiloissa - työpöydän ja tuolin käyttö sekä pientä säilytystilaa esim. läppäriä varten.

Lisäksi mahdollista vuokrata oma vakituinen pöytä avoimessa ja rauhallisessa tilassa. Lisäksi lukittava pieni laatikosto.

Mahdollista vuokrata myös oma lasiseinäinen ja valoisa lukittava toimistohuone. Huoneessa on valmiina oma sähköpöytä ja tuoli.

Kohteessa on myös 4 pienempää neuvottelutilaa, jotka ovat ilmaiseksi käytössä (ei varaus mahdollisuutta) sekä 5 neuvottelutilaa 6-22 hengen tarpeisiin, joita vuokrataan ja varataan tunneittain.

Kaikkiin sopimuksiin kuuluu vapaa tilojen käyttö 24/7, laadukas kahvi- ja teevalikoima, kuplavedet ja pientä naposteltavaa, päivän lehdet, aula- ja postipalvelu, IT-tuki, sähkö, langaton netti, päivittäinen siivous, tulostus, yhteistilojen, kuten hiljaisen tilan, keittiöiden ja puhelinkoppien käyttö sekä myös Helsingin MOW toimistohotellien yhteistentilojen käyttöoikeudet.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag