‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Malminkartanonkuja 4 Malminkartano 00390 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
1 800 m2
Kerrokset
0
Kerros
2
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Vuokrattavana modernia ja hyväkuntoista toimistotilaa noin 1 km päästä juna-asemasta, Malminkartanosta. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistöstä.

Kiinteistössä on kattavat business parkeille tunnusomaiset palvelut, kuten lounasravintola, ympärivuorokautinen valvonta, lämmin parkkihalli, sekä kuntosali- ja palloiluhalli. Lämpimässä parkkihallissa myös pyöräparkki.

6-18 hengen kokouksiin sopivia neuvottelutiloja sekä 50 hengen auditoriota on mahdollista vuokrata edulliseen tuntihintaan. Yhdessä neuvottelutiloista on myös videoneuvottelumahdollisuus.

Toimistotiloissa on palkkijäähdytys ja asennuslattia, jotka takaavat tilojen teknisen toimivuuden sekä vapaan muunneltavuuden. Varastorakennuksen puolelta mahdollisuus vuokrata varastotiloja tarvittaessa. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta varastorakennuksen puolelle.

Kiinteistö sijaitsee Vihdintien välittömässä läheisyydessä ja Kehä I:n helposti saavutettavissa. Konalaan hyvät bussiyhteydet ja Malminkartanon juna-asema sijaitsee 1.3 km päässä.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag