‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Sturenkatu 4 Alppila 00510 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
353 m2
Kerrokset
4
Kerros
5
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Kulttuuritalo on Alvar Aallon 1950 luvulla suunnittelema rakennus, joka on vaikuttavan arkkitehtuurinsa lisäksi historiallisesti merkittävä ja suojeltukohde. Monipuolisena kulttuuri-, tapahtuma- ja kongressikeskuksena tunnettu Kulttuuritalo koostuu kolmesta osasta: konserttisalista, toimistorakennuksesta sekä niitä yhdistävästä matalasta siivestä.

Toimistorakennuksesta on mahdollista vuokrata kerralla yksi tai useampi kerros, ja lisäksi yhteiskäytössä on 1. ja 2. kerroksen kokoustilat suuremmille tilaisuuksille. Kaikista kerroksista löytyy erikokoisia toimisto- ja kokoushuoneita sekä hyvin varustellut tauko- ja sosiaalitilat. Kiinteistössä toimii myös henkilöstöravintola.

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa. Viihtyisällä alueella on runsaasti kahviloita ja ravintoloita.

Alueella sijaitsee myös ruokakauppoja, apteekkeja ja pankkeja. Noin 400 metrin päässä Kulttuuritalosta sijaitsee kolmessa tasossa toimiva urheilutalo, jonka monipuoliseen tarjontaan kuuluu muun muassa uimahalli, keilahalli, ampumarata ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Linnanmäki kohoaa heti Kulttuuritalon takana. Vajaan kilometrin päässä sijaitseva Töölönlahti tarjoaa lisäksi kauniit ulkoilumaisemat. Merenrantaa pitkin pääsee kävelemään aina keskustaan saakka.

Lisätietoja: p. 020 7290 710, Lisää kohteita: www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag