‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Ajomiehentie 1 Konala 00390 Helsinki FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Liiketila
Pinta-ala yhteensä
200 m2
Kerrokset
0
Kerros
2
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Liiketila omalla wc:llä, tilassa myös muutama erillinen huone. Siisti laminaattilattia. Tila sijaitsee liukuportaiden läheisyydessä.

Konalan maamerkkinä toimiva Ristikko tarjoaa palveluja niin läheisille asuin- ja työpaikkaalueille kuin ohikulkeville suurille liikennevirroillekin. Kauppakeskuksessa on monipuolinen palvelutarjonta vetovoimaisine liikkeineen.

Kauppakeskus Ristikossa on runsaasti paikoitustilaa. Asiakkaille on varattu 100 autopaikkaa pihalta ja 162 hallipaikkaa rakennuksen kellarista. Pyörät voi paikoittaa talon itä- ja eteläpihalle. Autohalliin pääsee ajamaan pohjois- ja länsisivuilta.

Kauppakeskus Ristikossa on monipuolinen palvelutarjonta ja se lisää koko alueen houkuttelevuutta. Ristikossa on päivittäistavarakaupan lisäksi pienempiä myymälöitä, ravintoloita sekä muita palveluita. Ensimmäisen kerroksen myymälätarjonta keskittyy paikallisten asukkaiden ja ohikulkevien työmatkalaisten palvelemiseen. Toisen kerroksen liikkeet taas palvelevat koko pääkaupunkiseudun ja muunkin maan ihmisiä houkuttelevalla konseptillaan. Kolmannen ja neljännen kerroksen liikuntatilat täydentävät tätä tarjontaa.

Kauppakeskuksessa on vielä vapaana joitakin yksittäisiä liiketiloja ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa on tiloja sekä pienemmille että suuremmille myymäläkokonaisuuksille. Kolmannessa ja neljännessä kerroksessa on näyttäviä liikunta- ja monitoimitiloja, jotka soveltuvat monenlaisiksi uniikeiksi toimitiloiksi ja jollaisia on vaikea vastaavasta sijainnista löytää. Kolmannessa kerroksessa tilojen vapaa korkeus on osittain jopa 18 metriä.

Lisätietoja 020 7290 710 lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.
Liitteet

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag