‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Keilaniementie 1 Tapiola 02100 Espoo FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Toimistotila
Pinta-ala yhteensä
1 387 m2
Kerrokset
0
Kerros
6-7
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Vuokrataan täysin saneerattavaa, uutta vastaavaa toimistotilaa Keilaniemen Raaden Hampaan tornista. Kahden kerroksen tilaan saadaan toteutettua huone- tai avotoimistoa tarpeiden mukaan.

Vuonna 1976 Nesteen pääkonttoriksi valmistunut Keilaniemen torni on yksi Suomen tunnetuimmista toimistorakennuksista. Raaden hampaana tunnettu 20-kerroksinen rakennus on ollut tähän asti Fortumin ja sen edeltäjien käytössä.

Lähivuosina kaupunginosana voimakkaasti monipuolistuva Keilaniemi on ihanteellinen sijaintipaikka menestyvälle asiantuntijayritykselle. Lähietäisyydellä sijaitsevat mm. Microsoftin, Koneen, Tiedon ja Rovion pääkonttorit.

Aivan kohteen vieressä sijaitseva Keilaniemen metroasema, kiinteistön pysäköintilaitoksen 720 parkkipaikkaa sekä 2020 valmistuva Raide-Jokeri takaavat erinomaisen saavutettavuuden. Saatavilla myös tarvittava määrä sähköpaikkoja ja sähköauton latauspisteitä.

Kiinteistössä myös ravintolapalvelut, ylimpiin kerroksiin rakennettava maisemaravintola sekä ensimmäisen kerroksen henkilöstöravintola, päivittäistavarakauppa, terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalvelut (pohjakerrokset).

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.
Liitteet

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag