‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilahaku – vuokrattavat ja myytävät kohteet

CRE Premises

Sijainti
Perkkaantie 2 Leppävaara 02600 Espoo FI
Kuva
Tyyppi
Vuokraus
Kohteen tyyppi
Liiketila
Pinta-ala yhteensä
150 m2
Kerrokset
0
Kerros
1
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Hyvinvointiin keskittyvää, uutta pääkonttoritasoista toimistotilaa. Tilojen hinnoittelu tapahtuu membership -mallin mukaisesti, jolloin kukin maksaa palveluista käytön mukaisesti. Täysin uudenlainen ympäristö, jossa toimistoympäristöä täydentävät runsaat kaupan palvelut ja erilaiset harrastusmahdollisuudet.

Ainutlaatuinen konsepti on rakentumassa erinomaiselle sijainnille Espoon Leppävaaraan. Kolmiosaisen projektin ensimmäisessä vaiheessa valmistuu 18 500 m2 toimitilaa, joista 1000 m2 liiketiloja sekä pysäköintihalli, jonne syntyy pysäköintipaikkoja 379 kpl sekä pyöräparkkeja 315 kpl. Myöhemmissä vaiheissa rakentuu lisää työtilaa, elämyskeskus, hotelli sekä asuntoja.

Konseptin lähtökohtana on ollut hyvinvointi ja ympäristöasiat. Keskeisimpiä arvoja ovat kestävä kehitys ja mahdollisimman hyvinvoiva ihminen ja työ. Myös kokeilukulttuuri on vahvassa roolissa ja kokeilukulttuuri näkyy jatkuvalla toiminnan kehittämisellä, digitaalisuuden mukaan tuomisella ja uusilla innovaatioilla niin toimistoissa, hotellissa kuin liiketiloissa. Tilojen materiaalivalinnoissa näkyy pitkäikäisyys ja ympäristöystävällisyys. Jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät säätyvät ihmismäärien, lämpötilojen ja hiilidioksidipitoisuuksien mukaan. Säästetty ja tuotettu energia infotaan reaaliaikaisen seurannan myötä tilojen käyttäjille. Tavoitteena on saada toimistorakennuksille BREEAM-ympäristöluokituksen mukainen Excellent-sertifikaatti.

Lisätietoa numerosta 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
tag