CRE Premises

Sijainti
Robert Huberin tie 16 Aviapolis 01510 Vantaa FI
Kuva
Pinta-ala yhteensä
5 500 m2
Kerrokset
0
Kerros
1-4
Puhelinnumero
020 7290 710
Yleisesittely
Tilan kuvaus: Vuokrattavana Pääkonttoritason toimistotilaa kilpailukykyiseen hintaan, toimistotalo Robertista, Vantaan Aviapoliksesta. Robert on 4500m2 suuruinen uudisrakennus, joka valmistuu keväällä 2019 ja tarjoaa yrityksellesi monipuolista toimistotilaa, joustavin tilaratkaisuin. Tämä nelikerroksinen moderni toimistotalo sijaitsee Tikkurilantie varrella, Helsinki-Vantaa lentokentän läheisyydessä, valtatie E18 (Kehä III) tuntumassa, paikassa, joka varmasti huomataan. Kiinteistöön on myös helppo tulla julkisen liikenteen kulkuvälineillä, sillä Aviapoliksen juna-asema on kävelymatkan päässä, bussilinjoja kulkee kiinteistön vierestä Helsinki-Vantaan Lentokentälle, jonne on matkaa vain pari minuuttia, sekä mm. Tikkurilaan ja Hakaniemeen. Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvavista yritysalueista sekä työpaikkakeskittymistä, joka loistavan sijaintinsa ja hyvien liikenneyhteyksien vuoksi tulee kasvamaan työpaikkakeskittymänä entisestään lähivuosina, houkuttaen myös kansainvälisiä yrityksiä.

Toimistotalo Robert sijaitsee osoitteessa Robert Huberin tie 16, Vantaa, jonka läheisyydessä on mm. Suomen liikevaihdoltaan suurimpiin ostoskeskuksiin kuuluva Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus/ Spa- kylpylä Flamingo, Cumulus Airport hotelli ja Cumulus Congress center, sekä lukuisia ravintoloita.

Tämä upea ja moderni, nykypäivän yrityksen tarpeita vastaava talo koostuu neljästä kerroksesta, joista ylimmät kerrokset kaksi ja kolme ovat vielä vapaina ja vuokrattavana. Vuokrattava huoneistoala on noin 1026m2/kerros. Kerroksen voi tarvittaessa jakaa jopa neljälle käyttäjälle ja jopa alle 200m2 yksittäiseen tilaan. Jokaiseen kerroksen tulee kaksi hissiä, jotta tilaratkaisut olisivat mahdollisimman joustavia. Talon jatkeeksi on tulossa toinen osa, jonka kokonaiskerrosalaksi tulee n. 3500m2. Tämä mahdollistaa 2- ja 3-kerroksen osalta jopa 1700m2 yhtenäisen kerroskoon. Toiseen osaan tullaan rakentamaan myös lounasravintola. 1- ja 2-vaiheet on mahdollista toteuttaa myös samaan aikaan, jolloin vuokrattavaa tilaa on n. 5500m2. 2-osan laajennuksen ensimmäiseen kerrokseen on mahdollista toteuttaa myös tuotanto-, sekä varastotilaa.

Talo on suunniteltu ja tullaan rakentamaan LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) - sertifikaatin mukaisesti, mahdollisimman ympäristötehokkaasti, minkä vuoksi mm. talon lämmitys toteutetaan maalämmöllä. LEED- ympäristösertifikaatin mukainen talo tulee vaikuttamaan mm. yrityksesi kustannussäästöihin, tehokkuuteen ja näkyy myös yrityksesi imagohyötynä.

Kiinteistön pihalla on runsaasti parkkitilaa talon vuokralaisille sekä talossa asioiville asiakkaille. Osa parkkipaikoista toteutetaan sähköautojen latauspistokkeilla.
Vuokrattavien tilojen hintataso on erittäin kilpailukykyinen, ottaen huomioon loistavan sijainnin.

Lisätietoja Eero Asikainen, 050 415 2127.

Lisää kohteita www.premises.fi
Liitteet

CRE Premises

Ota yhteyttä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viestin tyyppi:
Viesti
CAPTCHA-varmenne

CRE PREMISES

CRE (Commercial Real Estate) PREMISES on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Toimintamme pääpaino on Suomessa mutta hyvän kansainvälisen yhteistyöverkoston ja pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri maailman.

Lue lisää

 
 

Uutiset

 
 

Yhteystiedot

CRE PREMISES
/Cremcon Oy

Vantaankoskentie 14
Business Park Kehämylly
01670 VANTAA

Puhelin 020 7290 710
asiakaspalvelu(ät)premises.fi