Palvelumme

Oletteko vuokraamassa toimitiloja - me tarjoamme teille oikean ratkaisun!

Kertokaa meille yrityksenne tarpeet ja mitä odotatte uusilta toimitiloilta. Kuuntelemme huolella kertomanne ja analysoimme tarpeenne. Kartoitamme vaihtoehdot ja tarjoamme teille kohteita, jotka vastaavat tarpeitanne mahdollisimman hyvin. Näin vältätte turhat juoksut ja voitte keskittyä täysin omaan liiketoimintaanne. Me löydämme teille uudet ja toimivat tilaratkaisut, sillä osaava ja palvelualtis henkilökuntamme tuntee markkinoilla olevat kohteet ja osaa löytää ratkaisun, joka auttaa yritystänne menestymään.

Tarjoamme toimitilojen vuokraamispalveluita sekä vuokralaiselle, että vuokranantajalle.

Oletteko myymässä toimitiloja - me autamme!

Vain puhelinsoitto tai sähköposti ja asiantuntijamme ovat teihin yhteydessä. Kartoitamme kiinteistöomaisuutenne ammattitaidolla ja luottamuksellisesti. Tarpeenne ja toiveet huomioiden esitämme teille ratkaisun, joka tukee asettamaanne päämäärää. Oli myytävä kohde sitten iso portfolio tai yksittäinen kiinteistö, takaamme 100% perehtymisen ja panostuksen myynnin onnistumiseen.

Haetteko sijoituskiinteistöä tai etsittekö kiinteistöä omaan käyttöön - saatte meidän ammattitaidon ja markkinaosaamisen käyttöönne!

Me haluamme auttaa teitä, sillä me tunnemme markkinat! Olkaa meihin yhteydessä, niin kerromme teille minkälaisia kohteita on markkinoilla tai ns. hiljaisessa myynnissä. Käydään yhdessä läpi sijoitussuunnitelmanne tai tilatarpeenne, sillä suuret ja kauaskantoiset taloudelliset päätökset on syytä tehdä yhdessä, asiantuntijoiden avustuksella. Asiantuntijamme tarjoavat teille selvityksen jälkeen ostettavia kohteita, huomioiden tarkasti teidän tavoitteenne.

Tarvitsetteko arviokirjaa kiinteistöomaisuudestanne- vuosien kokemus apunanne?

Kiinteistöjen arviointiin kannattaa käyttää vain alan parhaimpia, niin saa luotettavimman tiedon kiinteistöomaisuuden nykyarvosta. Vuosien kokemuksemme takaa teille luotettavat arviokirjat perustuen vertailuaineistoon ja vallitsevaan markkinatilanteeseen. Olkaa meihin yhteydessä jo tänään, niin sovitaan tapaaminen!

CRE PREMISES

CRE (Commercial Real Estate) PREMISES on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Toimintamme pääpaino on Suomessa mutta hyvän kansainvälisen yhteistyöverkoston ja pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri maailman.

Lue lisää

 
 

Uutiset

 
 

Yhteystiedot

CRE PREMISES
/Cremcon Oy

Vantaankoskentie 14
Business Park Kehämylly
01670 VANTAA

Puhelin 020 7290 710
asiakaspalvelu(ät)premises.fi