Etsitkö ratkaisua kiinteistöihin liittyviin kysymyksiin?

Kiinteistöjen omistamiseen, ostamiseen, myymiseen, jatkojalostamiseen, rakentamiseen, hankekehitykseen ja rahoitukseen liittyy suuri joukko liikkuvia osatekijöitä, joiden hallinta on välttämätöntä, hyvän ja turvallisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kiinteistökonsultin tehtävä on yhteistyössä toimeksiantajan kanssa kartoittaa riskit ja mahdollisuudet, sekä antaa selkeä esitys siitä, mitä eri vaihtoehdot mahdollistavat ja lopulta, mikä on järkevin ratkaisu kulloisenkin tarpeen tyydyttämiseksi ja asiakkaan etu täydellisesti huomioiden.

Asiantunteva konsultti on strateginen ja luotettava kumppani, joka omalla ammattitaidollaan mahdollistaa toimeksiantajalle parhaan mahdollisen lopputuloksen, sekä antaa tälle mahdollisuuden rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Jos haet ratkaisua:

  • kiinteistön rakentamiseen
  • kiinteistön jatkojalostamiseen
  • kiinteistön rahoitusratkaisuun
  • hankekehitykseen
  • tarvitset kiinteistöprojektillesi johtavaa konsulttia

Me tarjoamme käyttöösi ammattitaitomme ja asiantuntemuksemme 100 %:sesti.

Toivomme, että olette meihin yhteydessä, jotta pääsemme keskustelemaan kanssanne asiasta.

Haluamme myös teidät asiakkaaksemme ja pitkäaikaiseksi yhteistyökumppaniksi!

CRE PREMISES

CRE (Commercial Real Estate) PREMISES on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Toimintamme pääpaino on Suomessa mutta hyvän kansainvälisen yhteistyöverkoston ja pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri maailman.

Lue lisää

 
 

Uutiset

 
 

Yhteystiedot

CRE PREMISES
/Cremcon Oy

Vantaankoskentie 14
Business Park Kehämylly
01670 VANTAA

Puhelin 020 7290 710
asiakaspalvelu(ät)premises.fi