‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilojen vuokraus

Välitämme toimitiloja vuosien kokemuksella ja palvelemme sekä vuokratilan etsijöitä, että toimitilojen omistajia, jotka tahtovat vuokrata tilansa.

Vuokrattavana lähes kaikki pääkaupunkiseudun vapaat tilat

Tarjoamme toimitiloja Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelta sekä muualta Suomesta. Toimitilahausta löydät laajan valikoiman toimitilakohteita ja yhteyttä ottamalla, toimitilavälittäjämme pystyvät tarjoamaan myös hiljaisen markkinoinnin kohteita. Kattavasta valikoimastamme löydät vapaat vuokrattavat liiketilat, toimistotilat, tuotantotilat, varastot sekä muut toimitilat yrityksellesi. Toimitilavälityspalvelu on ilmaista tilan hakijalle.

Vapaat toimitilat Helsinki

Vapaat toimitilat Vantaa

Vapaat toimitilat Espoo

Miten löydän sopivat toimitilat vuokralle?

Yrityksen toimitilat ovat tärkeä osa menestystarinaa ja onkin yrityksestä riippuvaista, millaiset toimitilat luovat viihtyisän työympäristön, tyytyväiset työntekijät ja tuottoisan työympäristön. Jos toimitilojen vuokraus tai oman tarpeen kartoittaminen tuntuu hankalalta, ota yhteyttä niin me hoidamme toimitilan etsinnän puolestanne veloituksetta.

Jo sadat tyytyväiset yritykset ovat löytäneet kauttamme sopivat toimitilat. Osaava ja palvelualtis henkilökuntamme tuntee markkinoilla olevat kohteet ja löytää ratkaisun, joka auttaa yritystänne menestymään.

Tarjoamme toimitilojen vuokraamispalveluita sekä vuokralaiselle, että vuokranantajalle.

Tahtoisitko vuokrata omistamasi toimitilan?

Käymme kuvaamassa tilasi ja markkinoimme toimitilaa kaikissa tärkeimmissä toimitilaportaaleissa. Tietyissä tilanteissa ja sopimuksissa luomme myös esitteen ja tarvittaessa nettisivut vapaasta tilasta. Tilan markkinointi kuuluu yhteistoimintasopimukseen. Tilan omistaja sitoutuu vuokravälityspalkkioon onnistuneen vuokrauksen syntyessä. Välityspalkkion määrä määräytyy yhdessä solmitun sopimuksen perusteella.

tag