‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Vuokrattavat toimitilat

Tarjoamme toimitiloja Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelta sekä muualta Suomesta. Toimitilahausta löydät laajan valikoiman toimitilakohteita ja yhteyttä ottamalla, toimitilavälittäjämme pystyvät tarjoamaan myös hiljaisen markkinoinnin kohteita. Kattavasta valikoimastamme löydät vapaat vuokrattavat liiketilat, toimistotilat, tuotantotilat, varastot sekä muut toimitilat yrityksellesi.

Toimitilavälityspalvelu on ilmaista tilan hakijalle.

Pääkaupunkiseudun toimitilat

Laajasta valikoimastamme löydät yli 1300 toimitilaa Helsingin alueelta, 400 Vantaalta ja 547 toimitilakohdetta Espoon alueelta. Kaikki toimitilakohteet eivät ole julkisessa markkinoinnissa. Laajimman valikoiman vapaita tai vapautumassa olevia tiloja saat ottamalla yhteyttä toimitilavälittäjään. 

Vuokraa toimitilat Helsingin keskustasta

Keskustan alueelta löytyy runsaasti tyylikästä ja laadukasta toimistotilaa sekä liiketiloja. Ydinkeskustan elegantit vanhat rakennukset ja uniikit toimitilat ovat suosittuja erityisesti pienten erikoisliikkeiden ja markkinointialan, kuten mainostoimistojen keskuudessa. Rannikolta, esimerkiksi Ruoholahden alueelta, löytyy suurempia ja modernimpia uudisrakennuksia.

Toimitilat Helsinki keskusta

Hieman edemmäs siirryttäessä, päästään usein kilpailukykyisempiin hintoihin. Erinomaisten junayhteyksien päästä, alle 5 kilometrin päästä keskustasta löytyy monipuolista toimistotilaa esimerkiksi Pasilan ja Ruskeasuon alueilta. Pasilan alueelle syntyy jatkuvasti uusia kohteita ja alueen vanhempia rakennuksia saneerataan aktiivisesti.

Toimitilat Helsinki Pasila, Töölö ja Ruskeasuo

Kustannustehokasta toimitilaa 10 kilometriä Helsingin keskustasta

Varasto- ja tuotantotiloja sekä toimistotilaa löytyy edullisesti esimerkiksi Konalan, Pitäjänmäen ja Malmin alueilta. Pitäjänmäestä löytyy myös laadukasta uudistuotantoa toimistotiloista. Myös Pohjois-Haagan ja Lassilan alueelta löytyy toimistotilaa kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitilat Helsinki Pitäjänmäki, Konala, Pohjois-Haaga ja Lassila

Tilat itäisestä Helsingistä

Myös Itä-Helsinki, hyvien yhteyksien päässä on oiva valinta erityisesti varasto-, tuotanto- ja toimistotiloille. Vuosaaren satama luo omat mahdollisuutensa tuotanto- ja varastotiloille.

Toimitilat Itä-Helsinki

Toimitilat Espoon Leppävaarasta

Leppävaara on suurin ja vilkkain ja kaupunginosa Espoossa. Erinomaisen sijaintinsa vuoksi se on myös suosittua aluetta yritysten keskuudessa. Vilkkaalta juna-asemalta on kattavat yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua ja myös Turun linjaa kulkevat kaukojunat pysähtyvät Sellon asemalla, mahdollistaen helpot työmatkat jopa kauempaa saapuville. Leppävaarasta pääsee kulkemaan hyvin myös autolla Kehä I ja Turun väylää pitkin. Lisäksi kauppakeskus Sellon palvelut ja Leppävaaran hotelli helpottavat yritysten toimintaa.

Toimitilat Leppävaara ja Mäkkylä

Voimakkaan kasvun Aviapolis ja lentokentän läheiset alueet

Vantaa tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia toimitiloja kilpailukykyiseen hintaan pääkaupunkiseudun alueelta. Suosittuja alueita ovat Kehä III varrella, erinomaisten yhteyksien päässä sijaitsevat Aviapolis, Veromies, Varisto, Tuupakka ja Pakkala. Lentokentän läheisyydestä löytyy myös runsaasti palveluja, kuten Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo.

Toimitilat Helsinki-Vantaan lentokentän läheltä

Toimitilat Tikkurila

Tikkurilan suuralue koostuu useista kaupunginosista, joita ovat Hiekkaharju,  Jokiniemi, Viertola, Kuninkaala, Simonkylä, Hakkila, Ruskeasanta, Koivuhaka ja Helsingin pitäjän kirkonkylä. Tikkurilan keskus toimii Vantaan kaupungin hallinnollisena keskuksena ja se sijaitsee hyvällä paikalla Lahdenväylän ja Tuusulanväylän välisellä alueella. Tikkurila kasvattaa suosiotaan yhä edelleen niin asuntojen kuin työpaikkojenkin suhteen. Tikkurilan alueella on syntymässä uusia työpaikkoja noin 2000 työntekijälle. Jokiniemeen kaavaillaan liike- ja toimistotilaa sekä hotellia ja Hakkilassa kehitetään Vantaan Akselin yritysaluetta. Hakkilasta onkin kasvamassa merkittävä logistiikan, teollisuuden ja kaupan keskus, kun Porttipuistoon Ikean ympärille on muodostunut erikoiskauppojen keskittymä. Koivuhaka taas on yksi seudun autokaupan keskuksista ja alueelta löytyy paljon teollisuus- ja varastotoimintaa, sekä tilaa vaativaa erikoistavaran kauppaa. (Lähde vantaa.fi/tikkurila)

Toimitilat Tikkurila

Miten löydän sopivat toimitilat vuokralle?

Yrityksen toimitilat ovat tärkeä osa menestystarinaa ja onkin yrityksestä riippuvaista, millaiset toimitilat luovat viihtyisän työympäristön, tyytyväiset työntekijät ja tuottoisan työympäristön. Jos toimitilojen vuokraus tai oman tarpeen kartoittaminen tuntuu hankalalta, ota yhteyttä niin me hoidamme toimitilan etsinnän puolestanne veloituksetta.

Jo sadat tyytyväiset yritykset ovat löytäneet kauttamme sopivat toimitilat. Osaava ja palvelualtis henkilökuntamme tuntee markkinoilla olevat kohteet ja löytää ratkaisun, joka auttaa yritystänne menestymään.

Tarjoamme toimitilojen vuokraamispalveluita sekä vuokralaiselle, että vuokranantajalle.

tag