Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Aleksanterinkatu 48

Kluuvi 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1656
Kerrokset 9
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Upea 2 kerroksen 1656m2 suuruinen toimistotila, josta lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat Aleksanterinkadulle ja sisäpihalle. Tila voidaan jakaa kahdelle käyttäjälle ja tilat toteutetaan täydellisesti tulevan vuokralaisen yksilöllisten toiveiden mukaan. Ohessa esimerkkipohjakuvia siitä, millä tavalla tiloja voidaan jakaa ja suunnitella.

Aleksi 48 on täysin modernisoitu toimistokiinteistö keskeisellä paikalla Helsingin sykkivässä ytimessä. Arkkitehti Kurt Simbergin suunnittelema toimisto- ja liikerakennus on valmistunut vuonna 1956.

Rakennuksen tehokkaat ja joustavat tilat soveltuvat erinomaisesti nykyaikaisen työelämän tarpeisiin, oli kyseessä perinteinen toimistotyö tai digitaalinen hybridityöskentely. Talon arkkitehtuuri mahdollistaa monenlaiset tilat yrityksesi tarkkojen tarpeiden mukaan, ekotehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Talon katolla on aurinkopaneelit, jotka vähentävät kiinteistön sähköntuotannon hiilipäästöjä. Lisäksi kiinteistössä on ympäristöystävällinen lämmitys ja jäähdytys sekä energiatehokas valaistus.

LISÄTIETOJA numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Keskustan palvelut, kaupat ja lounasravintolat ovat vain kivenheiton päässä, sillä kiinteistö sijaitsee paraatipaikalla Aleksanterinkadulla. Lähellä on lukuisia pysäköintimahdol- lisuuksia, lähimpänä Kluuvin parkkihalli tai Stockmannin Q-park. Helsingin päärautatieasema sijaitsee ainoastaan muutaman sadan metrin päässä ja ratikat kulkevat aivan kiinteistön edustalta.

Lisätietoa