Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Atomitie 5

Pitäjänmäki 00370, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Tuotantotila
Pinta-ala yhteensä 432
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan siisti tuotanto- /työtila Pitäjänmäestä. Tästä tilasta löytyy lisäksi kaksi erillistä toimistohuonetta, keittiö, ja wc-tilat. Tämä tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi yritykselle, joka tarvitsee toimistotilaa ja myyntinäyttely- tai työtilaa. Tilasta on esteetön yhteys tavarahissin kautta kiinteistön pihalle, jossa katettu maantasoinen lastauspaikka. Ohessa kuvia kiinteistön muista tiloista.

Atomitie 5 on suosittu kuusikerroksinen toimisto- ja pienteollisuuskiinteistö Helsingin Pitäjänmäellä. Pitäjänmäen yritysalueen suurimpiin kuuluvassa kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa peräti n. 26 600 m2. Päärakennuksen lisäksi kiinteistöön kuuluu myös talon vuokralaisia palveleva nelikerroksinen pysäköintihalli. Alakerrassa aula-palvelu sekä ruokaravintola.

Kiinteistössä on 6 henkilöhissiä, 6 tavarahissiä ja yksi lastauslaituri. Parkkipaikkoja on 360 kpl, joista 285 kpl sijaitsee pysäköintihallissa.

Junarata kulkee rakennuksen sivuitse. Tontin itäpäädyssä naapurina on Valimon asema, josta matka Helsingin keskustaan taittuu 11 minuutissa. Lähimmältä bussipysäkiltä on keskustan lisäksi yhteydet mm. Leppävaaraan, Tapiolaan, HelsinkiVantaan lentoasemalle ja Itäkeskukseen.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.