Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Erottajankatu 19

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Liiketila
Pinta-ala yhteensä 149
Kerrokset
Kerros 1-2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Upea uniikki liiketila Erottajankulman arvokiinteistöstä myymäläksi tai vaikka showroomiksi. Kaksikerroksisessa liiketilassa on upeat kaari-ikkunat Erottajankadulle päin ja lisäksi näkymät vehreälle sisäpihalle. Ensimmäinen kerros on pinta-alaltaan 91m2 ja tämä koostuu myymälätilasta sekä taukokeittiöstä.

Toinen kerros on pinta-alaltaan 58m2 sisältäen myymälätilaa sekä parven. Modernissa tilassa näyttävä betonilattia, upea vaalea seinäpinnoite sekä hulppea huonekorkeus. Liiketilan taukokeittiöstä suora yhteys 9,5m2 varastoon, ja lisäksi tarvittaessa lisää varastotilaa löytyy kiinteistöstä. Liiketila on myös mahdollista yhdistää viereiseen 64,5m2 toimistotilaan avaamalla vanha oviyhteys.

Erottajankulman toimitilat ovat edustavia ja tyylikkäitä tiloja, yleiset tilat ovat täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Ohessa kuvia kiinteistön yleisistä tiloista.

Helsingin Erottajankulma on Theodor Höjerin suunnittelema näyttävä arvokiinteistö näkyvällä paikalla Helsingin ytimessä Hauen korttelissa. Kiinteistö on rakennettu 1893 ja peruskorjattu 1998. Porraskäytävässä upeat katto- ja seinämaalaukset. Rakennuksessa kiinteistö-kohtainen jäähdyttävä ilmastointi.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Loistavat yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla. Kävelymatkan päässä on juna- ja metroasema sekä useita bussi- ja raitiovaunupysäkkejä. Lisäksi Erottajan parkkihalli on lähellä.