Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Fabianinkatu 21

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 806
Kerrokset 8
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Neljännen kerroksen avotoimisto talon Pohjoisen Makasiinikadun ja Fabianinkadun puoleisessa osassa. Sisäänkäynti Pohjoisen Makasiinikadun puolelta. Kiva monipuolinen toimisto, jota voidaan muokata vuokralaiselle.

Talo remontoidaan kauttaaltaan ja pääsisäänkäynti siirtyy samalla Unioninkadun puolelta Fabianinkatu 21:een, johon valmistuu edustava ja näyttävä aulatila.

Uudistuvat tilat tarjoavat henkilökunnallenne työhyvinvointia tukevan työympäristön, joka on muokattavissa toiveidenne mukaan noin 200 - 3000 neliön toimistoiksi. Kiinteistöllä on BREEAM Good-tason ympäristösertifikaatti.

Fabian 21 sijaitsee Kaartinkaupungin bisneskeskustan ytimessä. Lähellä ovat merenranta, puistot ja Vanha kauppahalli sekä alueen boutique-hotellit ja huippuravintolat. Kasarmitorilla on myös iso ruokakauppa ja posti.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Tila sijaitsee loistavien joukkoliikenneyhteyksien äärellä aivan Helsingin keskustassa. Kävelymatkaa on esimerkiksi vain noin 800 metriä Rautatieaseman juna- ja metroasemalta. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla, johon liikennöivät mm. linjat 3T, 3B ja 1. Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.