Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Fabianinkatu 8

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 5070
Kerrokset
Kerros 1-7
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Klassinen arvorakennus Fabianinkadulla kokee laajamittaisen saneerauksen. Olemassa olevan kiinteistön rakenne säilytetään ja julkisivu uudistetaan. Lisäksi rakennusta laajennetaan sisäpihan puolelle. Kiinteistöön haetaan nyt ensimmäisiä vuokralaisia. Tilat soveltuvat tasokkaaksi pääkonttoriksi, lippulaivaksi kuin myös asiantuntijoiden keitaaksi. Tarjolla on toimitilaa 2000 - 5070 m2 seitsemässä kerroksessa. Saneerauksen myötä kiinteistölle tavoitellaan korkeatasoista ympäristösertifikaattia.

Fabian 8 arvorakennusten keskellä oleva tyylikäs helmi, jonka sisällä on huippuunsa viritettyä modernia ja toimivaa talotekniikkaa. Rakentamiseen käytetään nykyajan parhaita materiaaleja, huipputalotekniikaa ja ainutlaatuista arkkitehtuuria. Uudet kattoterassit tarjoavat kaupungin kauneimmat näköalat. Kiinteistössä tarjotut palvelut tulevat tarkentumaan hankkeen edetessä. Uusiin tiloihin päästään muuttamaan arviolta H1/2026 aikana. Olkaa meihin yhteydessä niin katsotaan miten toimitilat voisivat vastata teidän tarpeitanne.

Kuvat ovat visualisointeja tulevasta kiinteistöstä. Visualisoinneissa esiintyy sisustusarkkitehtuurin ammattilaisten luomat design-teemat, joita on mahdollista hyödyntää toimistojen tilasuunnittelussa.

Lisätiedot ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Hyvät yhteydet kaikilla julkisilla kulkuneuvoilla. Läheisyydessä on myös useita pysäköintilaitoksia.