Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Keilaranta 18

Keilaniemi 02150, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 505.5
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana uudisrakennuksen 5.kerroksesta toimistotilaa 505.5m2.

Suomen merkittävin biotiede- ja teknologiayrityskeskittymä kasvaa, kun 8 000 neliömetrin kokoinen pääkonttoritason uudisrakennus valmistuu Life Science Centerin nykyisten tilojen yhteyteen alkuvuodesta 2023.

Valmistuva kuusikerroksinen uudisrakennus vastaa vauhdikkaasti kasvavien biotiede- ja teknologiayritysten muuttuviin tarpeisiin. Lopputuloksena on uusi, terveellinen ja turvallinen työympäristö, joka tukee yritysten menestystä ja henkilöstön hyvinvointia.

Kaikki tilat voidaan suunnitella jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan ja ne ovat vuokralaistemme toiveiden mukaisesti vaivattomasti ja nopeasti muunneltavissa.

Meiltä löydät Keilaniemen kattavimmat toimistopalvelut. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi kiinteistöstä löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja. Auditorio, jonka kapasiteetti on reilu 100 henkilöä, on alueen suurin. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja sekä sähköautojen latauspisteitä.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka B.

Metrolla Helsingin keskustaan 10 min. Kehä I kivenheiton päässä.