Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Klovinpellontie 1-3

Mankkaa 02180, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 294
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan modernia toimistotilaa, joka voidaan toteuttaa loppuun asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ohessa kuvia kiinteistön tiloista.

Hills Busines park sijaitsee Espoossa ja koostuu kahdesta toimistotalosta, Torni I on valmistunut 2004 ja Torni II valmistunut 2007.

Kiinteistön helposti muunneltavat, valoisat, monipuoliset ja upeat tilat sijaitsevat kerroksissa 1-7. Tiloissa nykyaikainen talotekniikka, jäähdytetty ilmanvaihto ja CAT6 kaapeloinnit. Parkkitilaa löytyy parkkihallista sekä pihalta ja vieraspysäköintipaikkoja talojen edustoilla.

Talon palveluihin kuuluu aulapalvelu, ravintola- ja cateringpalvelu, neuvottelutilat ja auditorio, edustussauna jossa myös kokoustilat sekä 3 muuta neuvottelutilaa 8-10 hengelle. Kiinteistössä on myös kuntosali ja 5. kerrokseen on suunnitteilla hyvinvointialue.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka G2007.

Kohteeseen on erittäin helppo tulla autolla mistä suunnasta tahansa, ilman keskustan ruuhkia. Turunväylän bussipysäkeiltä vain noin 5 min. kävely. Paikallis liikenteen bussipysäkeiltä noin 3 min. kävely.