Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kumpulantie 3

Vallila 00520, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 128
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana vetovoimaisessa Vallilassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella valoisa toimistotila. Toimitilassa on avotilan lisäksi toimistohuoneita, vetäytymistila, keittiöllinen taukotila sekä omat wc:t. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistön tiloista ennen ja jälkeen remontin.

Vallilan Factory sijaitsee suositulla työpaikka-alueella Helsingin Vallilassa, Kuortaneentien ja Kumpulantien välissä. Näyttävä julkisivu avautuu Teollisuuskadulle päin.

Näköalahissi ja helposti muuntuvat tilat lisäävät viihtyvyyttä. Saneerauksen yhteydessä kiinteistöön rakennettiin jäähdytyspalkeilla toimiva jäähdytysjärjestelmä sekä nykyaikainen tietoliikenneverkko.

Kiinteistössä on aulavahtimestaripalvelu, lounasravintola, kuntosali, saunaosasto ja erikokoisia neuvottelutiloja. Kiinteistössä on myös vuokrattavissa varastotiloja sekä parkkipaikkoja.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kumpulantie 3 sijaitsee Helsingin Vallilassa, Kuortaneentien ja Kumpulantien välissä. Kävelymatkan päässä on Pasilan juna-asema sekä useiden bussi- ja raitiovaunulinjojen pysäkkejä.