Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kumpulantie 9

Vallila 00520, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 245
Kerrokset 6
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vallilan teollisuusalue on vauhdilla muuttumassa pienteollisuusalueesta suosituksi toimistoalueeksi. Teollisuuskadun ja Mäkelänkadun välissä, Vallilan alueen vanhan hengen voi kuitenkin yhä aistia.

Vilkas yritysalue tarjoaa valmiita palveluita ja synergiaetuja, joista hyötyvät etenkin viestintä-, teknologia- ja rahoitusalojen yritykset. Vallilassa sijaitsee pääkonttoreita, esimerkiksi Sonera, Osuuspankkikeskus ja Luottokunta. Niiden ympärille on keskittynyt eri alojen yritystoimintaa.

Kumpulanhovi on mahdollista vuokrata joko kokonaisena kiinteistönä tai pienemmissä osissa. Oma toimitalo nostaa yrityksen profiilia. Kantakaupungin alueella se on samalla harvinaislaatuinen mahdollisuus. Yli 6000 neliötä mahdollistaa isommankin organisaation sijoittamisen saman katon alle. Remontoidusta tilasta löytyy tarpeen mukaan sekä avotoimistoa että työhuoneita.

Kiinteistöllä on 20 paikkaa pihalla ja 7 paikkaa autohallissa. Muu paikoitus kadunvarsipaikoilla sekä läheisessä Car Park Vallilassa Elimäenkadulla.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Sijainti Mäkelänkadun ja Teollisuuskadun välissä takaa hyvät yhteydet keskustaan ja ulosmenoteille. Raitiovaunut 1, 7 ja 9 sekä useat bussit vievät keskustaan. Uusi raitiolinja 9 ja Teollisuuskadun parannus lisäävät yhteyksiä entisestään. Pasilan asemalle on alle kilometrin matka. Pian valmistuva Pasilan konepaja-alue tuo alueelle asuntoja ja piristää lähiympäristön palveluita.