Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kutojantie 7

Kilo 02630, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 102
Kerrokset 5
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kilon Timantti muodostaa peilikuvan Kilon Helmelle. Yhdessä suunnitellun laajennusosan kanssa nämä nykyaikaiset toimistorakennukset muodostavat laajan noin 15 000 m2:n toimitilakokonaisuuden yrityksille.

Kilon Timantti sijaitsee Kutojantiellä Espoon Kilossa. Rakennus on valmistunut vuonna 1991. Alue on vilkas työpaikkakeskittymä hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä II:n ja Turunväylän solmukohdassa. Ajoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalle on alle puoli tuntia. Lähin linja-autopysäkki on aivan kiinteistön vieressä Kutojantiellä ja Keran rautatieseisake on vain muutaman sadan metrin päässä.

Kilon Timantti on laadukas, edustava ja moderni viisikerroksinen toimistorakennus, joka joustaa monenlaisten yritysten tilatarpeisiin. Tilat voidaan toteuttaa joko avo- tai huonekonttorina tai näiden yhdistelmänä. Kilon Timantissa saavutetaan erinomainen työpistetehokkuus.

Toimistotiloissa on työpistekohtainen lämmitys ja jäähdytys. Kokoustilat on varustettu ajanmukaisilla tietoliikenneyhteyksillä (ADSL).

Ylimmässä kerroksessa käyttäjiä palvelee sauna- ja neuvottelutila. Saunatiloissa langaton (WLAN) yhteys.
Naapurikiinteistössä lisäksi mm. Parturi-Kampaamo.

Vuokrattavana siisti ja valoisa toimistotila, joka sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tiedustelut 020 7290 717.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Hyvät liikenneyhteydet.