Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Laivalahdenkatu 2 B

Herttoniemi 00880, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1015
Kerrokset 6
Kerros 5-6
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana toimistotilat 695 m2 5. kerroksessa sekä 320 m2 6. kerroksessa. Tila on osittain 6-7 metriä korkeaa. Ohessa yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Silkkikutomo sijaitsee Herttoniemessä, keskellä voimakkaasti kehittyvää yrityspuistoaluetta. Se on rakennettu vuonna 1951 ja peruskorjaus on tehty vuonna 2003-2004. Kohde on osittain 5. ja osittain 3. kerroksinen. Puolittain maatasokerroksessa sijaitsee autohalli.

Työskentelyn tehokkuutta ja mukavuutta parantavat CAT6 tietotekniikkavalmiudet ja jäähdytetty ilmanvaihto. Turvallisuutta kohteessa parantaa mm. kulunvalvonta. utopaikkoja on sekä kiinteistön pihalla että talon kellarikerroksessa olevassa autohallissa, yhteensä 90 kpl. Autohallista pääsee suoraan omaan toimitilakerrokseen.

Kiinteistön asiakkailla on mahdollisuus varata käyttöönsä kokous- ja saunatila Turunlinnantie 12/Tallinnanaukio 6 sijaitsevasta kiinteistöstä. Lähinaapurissa sijaitseva Megahertsin kauppakeskus, jossa on päivittäistavarakaupan ohella erikoismyymälöitä, pankkeja ja kuntokeskus sekä myös muut Herttoniemen kattavat palvelut tarjoavat hyvän toimintaympäristön yrityksille.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Hyvät yhteydet Itäväylältä. Herttoniemen metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan ajaa omalla autolla noin 10 minuuttia.

Lisätietoa