Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Laivalahdenkatu 2 B

Herttoniemi 00880, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 685
Kerrokset 6
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Entinen vastaanottotila taustatyötiloilla, joka taipuu erinomaisesti esimerkiksi hyvinvointialan palveluille. Laajennettavissa viereisen toimistotilan kanssa suuremmaksi toimistoksi.

Silkkikutomo sijaitsee keskellä voimakkaasti kehittyvää yrityspuistoaluetta. Se on rakennettu vuonna 1951 ja peruskorjaus on tehty vuonna 2003-2004. Kohde on osittain 5- ja osittain 3-kerroksinen. Puolittain maatasokerroksessa sijaitsee autohalli.

Työskentelyn tehokkuutta ja mukavuutta parantavat CAT6 tietotekniikkavalmiudet ja jäähdytetty ilmanvaihto. Turvallisuutta kohteessa parantaa mm. kulunvalvonta. Autopaikkoja on sekä kiinteistön pihalla että talon kellarikerroksessa olevassa autohallissa. Autohallista pääsee suoraan omaan toimitilakerrokseen.

Lähinaapurissa sijaitseva Megahertsin kauppakeskus, jossa on päivittäistavarakaupan ohella erikoismyymälöitä, pankkeja ja kuntokeskus sekä myös muut Herttoniemen kattavat palvelut tarjoavat hyvän toimintaympäristön yrityksille.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka E2007.

Hyvät yhteydet Itäväylältä. Herttoniemen metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan ajaa omalla autolla noin 10 minuuttia.