Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Perämiehenkatu 12

Punavuori 00150, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1032
Kerrokset
Kerros 2-3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan upea kahden kerroksen tilakokonaisuus Merikorttelista, tilojen välillä sisäporrasyhteys. Tila tullaan remontoimaan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistön tiloista.

Merikortteli on omaleimainen ja kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen toimintaympäristö, jossa on aitoa kaupunkilaishenkeä. Merikortteli on alunperin rakennettu lähinnä teollisuustuotantoa varten ja peruskorjattu korkeatasoisiksi toimisto-, studio- ja työtiloiksi, unohtamatta säilyttää teollista jylhyyttä. Merikortteli käsittää 28 000 m2 kuudessa maanpäällisessä kerroksessa.

Talon oma arkkitehti avustaa uusien toimitilojen suunnittelussa ja sovittamisessa asiakkaan tarpeiden mukaisesti niin että tilat tulevat mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön. Kerrosten 18-metrinen leveys yhdistettynä suureen huonekorkeuteen tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet tilojen muokkaukseen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Merikorttelilla on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia sekä korttelin omassa parkkihallissa että läheisissä parkkihalleissa. Vieraskäyttöön sisäpihalla on kaksi mittarikäyttöistä pysäköintipaikkaa.

Lisätiedot: 020 7290 170, lisää kohteita: www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Merikortteli sijaitsee Helsingin Punavuoressa, 15 minuutin kävelymatkan (2 km) päässä Rautatieasemalta. Raitiovaunulle alle 100 metriä.