Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Porkkalankatu 5

Ruoholahti 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1100
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Täysin remontoitu toimistotila upeilla merinäkymillä sekä omalla terassilla ja saunalla. Ylimmän kerroksen toimisto remontoidaan juuri tarpeidesi mukaiseksi.

Kiinteistössä toimii suosittu Dylan Milk ravintola, jossa laaja lounasvalikoima. Rakennuksen pääsisäänkäynti, julkisivu ja talotekniikka hiljattain uudistettu. Näkyvät kyltit länsiväylälle. Metro- ja raitiovaunupysäkki sijaitsevat tien toisella puolella. Parkkipaikkoja kellarissa 114 kpl.

Ruoholahdessa toimii satoja yrityksiä ja alueelta löytyy mm. kauppakeskus Ruoholahti, erikoisliikkeitä, elintarvikekauppoja, pankkeja sekä lounasravintoloita. Alueella on monipuoliset palvelut kuten hotelli ja kokous- ja kongressitiloja.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kiinteistön sijainti Länsiväylän, metron ja Länsisataman lähellä takaa hyvät kulkuyhteydet. Ruoholahden metroasema on 400 m päässä ja siitä jatkoyhteydet sekä Helsingin keskustan palvelut ovat vain muutaman minuutin päässä. Myös bussiliikenne Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan on sujuvaa. Bussit liikennöivät vilkkaasti Länsiväylää. Länsimetro parantaa entisestään Ruoholahden saavutettavuutta myös Espoon suunnasta.

Länsisatamaan on matkaa n. 1,5 km. Yhteydet autolla niin Helsingin keskustaan ja esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle ovat vaivattomat. Matkaa Ruoholahdesta lentokentälle on noin 22 kilometriä. Hyvät kevyenliikenteenväylät tarjoavat loistavan mahdollisuuden työmatkan tekemiseen vaikka polkupyörällä.