Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Porkkalankatu 5

Ruoholahti 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 180
Kerrokset
Kerros
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan ylimmän kerroksen toimistotila merinäköalalla.

Porkkalankatu 5 sijaitsee merellisessä Ruoholahdessa, Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Vuonna 1984 valmistuneen rakennuksen kokonaispinta-ala on 13 560 m2. Kiinteistössä on seitsemän maanpäällistä kerrosta ja kaksi kellarikerrosta. Kerroskoko on n. 1 800 m2. Sisääntulokerroksessa sijaitsevat vastaanottotilat ja lounasravintola. Varsinaiset toimistotilat sijaitsevat kerroksissa 2-7. Kiinteistön kellarikerroksessa on autohalli ja asiakaspaikat sijaitsevat sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Suuri kerrosala mahdollistaa suuremmankin yrityksen sijoittumisen samaan kerrokseen. Tilat ovat tarvittaessa helposti muunneltavissa tehokkaiksi avo-/kombitiloiksi, joissa työpisteiden lisäksi on myös erilaisia tiimityöskentely- ja kokoustiloja. Kerrosalaan mahtuu n. 110 työpistettä.

Ruoholahdessa toimii satoja yrityksiä ja alueelta löytyy mm. kauppakeskus Ruoholahti, erikoisliikkeitä, elintarvikekauppoja, pankkeja sekä lounasravintoloita. Alueella on monipuoliset palvelut kuten hotelli ja kokous- / kongressitiloja. Alueen majoitustarjonnasta vastaa mm. kiinteistön vieressä sijaitseva Holiday Inn Helsinki City West -hotelli.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistön sijainti Länsiväylän, metron ja Länsisataman lähellä takaa hyvät kulkuyhteydet. Ruoholahden metroasema on 400 m päässä ja siitä jatkoyhteydet sekä Helsingin keskustan palvelut ovat vain muutaman minuutin päässä. Myös bussiliikenne Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan on sujuvaa. Bussit liikennöivät vilkkaasti Länsiväylää. Länsimetro parantaa entisestään Ruoholahden saavutettavuutta myös Espoon suunnasta.

Länsisatamaan on matkaa n. 1,5 km. Yhteydet autolla niin Helsingin keskustaan ja esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle ovat vaivattomat. Matkaa Ruoholahdesta lentokentälle on noin 22 kilometriä. Hyvät kevyenliikenteenväylät tarjoavat loistavan mahdollisuuden työmatkan tekemiseen vaikka polkupyörällä.