Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Robert Huberin tie 3b

Veromies 01510, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 366
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kustannustehokasta muuttovalmista toimitilaa, jossa tällä hetkellä runsaasti erillisiä työtiloja/neuvotteluhuoneita. Oma keittiö ja useampi WC. Hissi kätevästi tilan sisäänkäynnin lähellä. Paljon ikkunoita Perintökujan ja Äyritien suuntaan. Kiinteistössä on oma lounasravintola ja parkkipaikkoja.

Nykyaikainen toimistokohde Vantaan Aviapoliksessa, Kehä III:n varrella ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Nopeasti kehittyvä Aviapolis tarjoaa hyvän sijainnin lähellä lentokenttää, Kehä III:sta ja Tuusulanväylää. Avia Forum on myös lähellä Scandicin hotellia ja kongressikeskusta. Kiinteistöllä on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Good.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Avia Forum sijatsee Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä, pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavalla yritysalueella Kehä III:n varrella. Tiheä ja kehittyvä julkisen liikenteen verkosto yhdistää Aviapoliksen Helsingin keskustan lisäksi Tikkurilan rautatieasemalle, josta pääradan lukuisat junayhteydet ovat helposti käytettävissä.