Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Sinimäentie 8

Mankkaa 02180, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 527
Kerrokset 5
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana viidennen kerroksen toimisto joka koostuu avotilasta ja huoneista.

Mankkaalla sijaitseva Sinimäentie 8 on viisikerroksinen toimistorakennus, joka tarjoaa valoisat ja avarat puitteet monipuolisiin tilaratkaisuihin. Kokonaislaajuus on 17 500 m2. Joustavat tilat uudistetaan yrityksesi tarpeiden mukaisiksi edullisesta hintatasosta tinkimättä.

Ensimmäisen ja toisen kerroksen tilat sopivat myös liike- ja näyttelytiloiksi. Kiinteistössä on lisäksi kaksi logistiikkahallia, joiden yhteydessä on tilavat lastauslaiturit.
Toimistorakennuksen ja logistiikkahallien väliseen yhdysrakennukseen sijoittuu sosiaalitiloja, teknisiä tiloja ja muita tukitiloja. Tontilla on käyttämätöntä rakennusoikeutta n. 4 300 k-m2, joten lisärakennuskin on mahdollinen. Vapaana ensimmäisestä kerroksesta 119 m2 varastotilaa.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka C 2018

Kiinteistö sijaitsee Kehä I ja II:n välissä, Turunväylän varrella Sinimäessä, joka ulottuu Leppävaaran kaupallisen keskuksen vaikutusalueelle. Lähialueella toimii useita IT-, sähkö- ja kodinkonealan yrityksiä.Sinimäentie 8 sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja Espoon kaupunkikeskuksista Leppävaarasta ja Tapiolasta. Matka Tapiolaan ja Leppävaaraan kastää vain 10 min. Leppävaaran juna-asemalle on 4 kilometrin matka. Sinimäentietä kulkevat bussit 22 Leppävaaraan sekä 206, 206A ja 212K Helsingin keskustaan.