Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Tarvonsalmenkatu 13-19

Perkkaa 02600, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 743
Kerrokset
Kerros 7
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan ylimmän kerroksen hyväkuntoinen monitoimitoimisto, josta avarat näkymät aina merelle asti. Tilassa on avotilaa sekä erillisiä huoneita.

Poikkeuksellisen energiatehokkaat tekniset ratkaisut.
Siirto vihreämpiin toimitiloihin on varmasti kannattavaa. Suorien taloudellisten hyötyjen kuten pienempien hoitokulujen ja työntekijöiden vähen-tyneiden sairauspoissaolojen sekä tuottavuuden lisääntymisen lisäksi myös yrityksesi maineelle on eduksi kohdistaa tulevaisuuden toimitila-päätökset vihreämpiin tiloihin.

Pysäköintitilaa on runsaasti niin autoille kuin pyörillekin. Pysäköintilaitos Paalussa on pysäköintioikeuksia noin 570 kpl. Maanalaista käytävää pitkin on mukava kävellä toimistoon kuivin jaloin. Pihalla on lisäksi vapaasti käytettäviä asiakaspysäköintipaikkoja. Sähköautoille on tehty omat latauspisteet. Polkupyörille on oma parkki ulkona ja sisällä.

Koko HIITTI talon ylimmän kerroksen kattava tila, joka on jaettavissa myös kahteen osaan. Uusista, valoisista tiloista on myös upeat merinäköalat. Tilat voidaan muokata käyttäjän tarpeiden mukaan joko avo-, huone- tai kombitoimistoksi. Tila on heti vapaa. Tilan voi jakaa 2,3 tai 4 osaan.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan sekä autolla, että julkisilla kulkuvälineillä.