Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Tillinmäentie 3

Tillinmäki 02330, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Tuotantotila, Varastotila
Pinta-ala yhteensä 150
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Katutason näkyvä ja erittäin siisti kulmahuoneisto, joka soveltuu erinomaisesti esittely-/näyttelytilaksi ja varastoksi. Tilassa on osittain laminaatti ja osittain massalattia. Tilassa on nosto-ovi ja sisäänajo mahdollisuus, sekä lattiakaivo, vesipiste, voimavirta ja nettivalmius. Toisesta kerroksesta saatavilla toimistotilaa alkaen 31 m2.
Osoitteessa Tillinmäentie 3 sijaitsee moderni toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön sopiva kiinteistö nimeltä Tillinkulma. Se on osa Kiviruukin kehittyvää yritysaluetta, jossa ympärillä olevien yritysten kokonaisuus tukee liiketoimintaa.

Kiviruukissa saat erinomaisten liikenneyhteyksien edut, sillä Tillinkulma sijaitsee aivan Länsiväylän ja Kehä III:n läheisyydessä. Toimitukset lähtevät ja saapuvat alueelle sujuvasti. Helsingin keskustaan on matkaa vain 20 km, ja kehää pitkin matka taittuu nopeasti myös lentokentälle ja satamaan. Kirkkonummelle on hyvät yhteydet, Espoonlahteen pääsee vain muutamassa minuutissa eikä Turunväylällekään ole pitkä matka. Toimivat kulkuyhteydet houkuttelevat alueelle asiakkaita ja säästävät työntekijöiden aikaa.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Länsiväylän läheisyydessä.

Lisätietoa