‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Etsitkö toimistotilaa Helsingin keskustan läheisyydestä, hyvillä yhteyksillä ja upeilla merinäköaloilla? Hakaniemi on erinomainen vaihtoehto sinulle.

Hakaniemestä on erinomaiset liikenneyhteydet metrolla, busseilla ja raitiovaunulla, rautatieasemallekin on vain kilometrin matka. Lähettyvillä on hyvin palveluita: paljon kauppoja ja erilaisia ravintoloita. Ota yhteyttä niin etsitään sopivat tilat Hakanimestä, alla muutama vaihtoehto:

Nykyaikaista toimistotilaa Hakaniemestä

Tässä upeassa, parhaillaan remontoitavassa toimistokohteessa pääset vielä itse vaikuttamaan tilaratkaisuihin ja pintoihin. Siltasaarenkatu 10:ssä, noin 100 metrin päässä Hakaniemen metro- ja raitiovaunupysäkistä, on vuokrattavissa uutta, parhaillaan remontoitavaa laadukasta toimistotilaa. Kiinteistöön syntyy neuvottelu- ja projektityötiloja, co-working alue, aulapalvelu, useita ravintoloita sekä oma pyörä- ja parkkihalli. Tiloja vuokrattavissa alkaen 400 neliöstä aina 10 000 neliöön asti. Arvioitu valmistuminen keväällä 2021.

Toimistotilat merenrannasta

Suosittu Ympyrätalo sijaitsee aivan raitiovaunupysäkin vieressä ja Hakaniemen metroasemalle on matkaa noin 50 metriä. Osasta toimistotiloja on upeat näkymät merelle. Kiinteistössä on aulapalvelu, ravintoloita, kauppa sekä pyörä- ja parkkihalli. Keväällä vapautumassa toimistoja, vapaana tiloja n. 390 – 1100 m2.

Myös aivan Hakaniemen Pitkänsillan vieressä toimistotiloja meren välittömässä läheisyydessä. Vapaana n. 700 m2 toimisto merinäkymillä Kaisaniemen suuntaan kuudennessa kerroksessa, sekä 300 m2 moderni toimisto 4. kerroksesta.

Artikkeli luotu maaliskuussa 2020, nykytilanne saattaa olla muuttunut.

tag