‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Arvot

Arvomme ovat:

  • Luottamus on osa laatua
  • Laatu vaatii syventymistä
  • Syventyminen vaatii aikaa
  • Aika synnyttää luottamuksen

Lue lisää »

Yritys

CRE (Commercial Real Estate) PREMISES on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Toimintamme pääpaino on Suomessa mutta hyvän kansainvälisen yhteistyöverkoston ja pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri maailman.

Tämän päivän haastavassa ja alati muuttuvassa kaupallisessa ympäristössä, jokainen yritys hakee turvallisia ratkaisuja, minimoidakseen taloudellisia riskejä ja uhkia, sekä parantaakseen kannattavuuttaan. CRE PREMISES auttaa asiakkaitaan, kiinteistöihin ja tilatarpeisiin liittyvissä kysymyksissä, liiketoimintalähtöisesti ja käytännön asiat huomioiden.

Ole meihin yhteydessä, jos haet pitkäaikaista kumppania, joka tukee yrityksesi kasvua tai jos haet ratkaisua yksittäisiin kysymyksiin. Takaamme, että palvelumme on laadukasta, luottamuksellista ja yrityksesi tarpeet huomioivaa. Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme on lopputulokseen 100%:sesti tyytyväinen.

tag