‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Yrityksemme arvot:

Luottamus on osa laatua
Laatu vaatii syventymistä
Syventyminen vaatii aikaa
Aika synnyttää luottamuksen

Yritys

CRE (Commercial Real Estate) PREMISES on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Toimintamme pääpaino on Suomessa mutta hyvän kansainvälisen yhteistyöverkoston ja pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri maailman.

Tämän päivän haastavassa ja alati muuttuvassa kaupallisessa ympäristössä, jokainen yritys hakee turvallisia ratkaisuja, minimoidakseen taloudellisia riskejä ja uhkia, sekä parantaakseen kannattavuuttaan. CRE PREMISES auttaa asiakkaitaan, kiinteistöihin ja tilatarpeisiin liittyvissä kysymyksissä, liiketoimintalähtöisesti ja käytännön asiat huomioiden.

Ole meihin yhteydessä, jos haet pitkäaikaista kumppania, joka tukee yrityksesi kasvua tai jos haet ratkaisua yksittäisiin kysymyksiin. Takaamme, että palvelumme on laadukasta, luottamuksellista ja yrityksesi tarpeet huomioivaa. Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme on lopputulokseen 100 prosenttisesti tyytyväinen.

Tutustu osaavaan henkilökuntaamme ja hae mukaan joukkoomme.

Arvot

Yrityksen sisäiset arvot heijastuvat työn laatuun ja jatkuvuuteen. Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on ensisijaisen tärkeää, jotta työ pysyy mielekkäänä vielä vuosienkin kuluttua. Vaikka elämmekin kiivaasti sykkivässä maailmassa, pitää välillä hidastaa ja nauttia saavutuksista. Taaksepäin katsottaessa pitää olla ylpeä, niin tekemästään työstä, kuin omasta hyvinvoinnistaan.

Meillä tavoite on huolehtia, että jokaisella sen työntekijällä on mahdollisuus kehittää itseään ja samalla yritystä. Haluamme, että he voivat hyvin ja ovat tyytyväisiä ollessaan osa ammattitaitoista ja kehittyvää yhteisöämme.

tag