‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Palvelumme

Myytävät toimitilat

Vuokrattavat toimitilat

Konsultointipalvelut

Kiinteistösijoittaminen

Kiinteistöarviointi

Ota yhteyttä

Toimitilapalvelut

Toimitilojen vuokraus

Toimitilojen asiantuntijat auttavat mielellään yrityksen toimitilojen tarvekartoituksessa ja oikeanlaisten toimitilojen löytämisessä. Aluksi käydään läpi yrityksen tarpeet ja odotukset uusista toimitiloista. Tämän jälkeen asiantuntijamme kartoittavat vaihtoehtoja ja tarjoavat juuri teille sopivia kohteita. Tarjoamme toimitilojen vuokraamispalveluita sekä vuokralaiselle, että vuokranantajalle. Ota yhteyttä ja varmista yrityksesi tuottavuus onnistuneen toimitilavalinnan kautta.

Toimitilavälitys

Ammattitaitoiset toimitilavälittäjämme tarjoavat ammattilaisen näkemyksen sekä luotettavan ja ilmaisen kiinteistöarvioinnin toimitilakohteestanne. Välitämme yksittäisiä kiinteistöjä sekä suurempia kiinteistöportfolioita. Ota yhteyttä niin takaamme 100% panostuksen toimitilakohteesi myynnin onnistumiseen.

Kiinteistösijoittaminen

Ota yhteyttä niin pääset käymään läpi asiantuntijoidemme kanssa sijoitussuunnitelmanne, jonka perusteella kokeneet toimitila -alan asiantuntijat tarjoavat teille markkinoilta jo löytyviä tai hiljaisen myynnin kohteita.

Kiinteistöarviointi

Kiinteistöjen arviointiin kannattaa käyttää vain alan parhaimpia, niin saa luotettavimman tiedon kiinteistöomaisuuden nykyarvosta. Vuosien kokemuksemme takaa teille luotettavat arviokirjat perustuen vertailuaineistoon ja vallitsevaan markkinatilanteeseen. Olkaa meihin yhteydessä jo tänään, niin sovitaan tapaaminen.

tag