‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Toimitilojen vuokraus

Toimitilahausta löydät erittäin laajan valikoiman vuokrattavia toimistotiloja, varastoja, tuotantotiloja, liiketiloja sekä muita toimitiloja Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muun Suomen alueelta.

CRE (Commercial Real Estate) Premises

Olemme suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Palvelumme on toimitilan etsijälle ilmainen.

Toimitilojen vuokrauspalvelut

Toimitilavälityksessämme on lähes 3000 vapaata vuokrattavaa toimitilaa. Välitämme toimitiloja vuosien kokemuksella ja palvelemme sekä toimitilan etsijöitä, että tilojen omistajia. Palvelumme on toimitilan etsijälle veloitukseton, lisätietoja omistajalle tarjotusta palvelusta löydät toimitilapalvelut tilan omistajalle kohdasta.

Voit myös huoletta lopettaa vapaiden tilojen selailun, yhteyttä ottamalla etsimme kaikki tarpeisiisi sopivat vapaat tilat haluamaltasi alueelta, veloituksetta.

Toimitilat vuokralle

Tarjoamme toimitiloja Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelta sekä muualta Suomesta. Toimitilahausta löydät laajan valikoiman toimitilakohteita ja kaikki vapaana olevat toimitilakohteet saatte yhteyttä ottamalla, kaikki vapaana olevat tilat eivät ole julkisilla markkinoilla. Kattavasta valikoimastamme löydät vapaat vuokrattavat liiketilat, toimistotilat, tuotantotilat, varastot sekä muut toimitilat yrityksellesi. Toimitilavälityspalvelu on ilmaista tilan hakijalle.

Yrityksen toimitilat ovat tärkeä osa menestystarinaa ja onkin yrityksestä riippuvaista, millaiset toimitilat luovat viihtyisän työympäristön, tyytyväiset työntekijät ja tuottoisan työympäristön. Jos toimitilojen vuokraus tai oman tarpeen kartoittaminen tuntuu hankalalta, ota yhteyttä niin me hoidamme toimitilan etsinnän puolestanne veloituksetta.

Jo sadat tyytyväiset yritykset ovat löytäneet kauttamme sopivat toimitilat. Osaava ja palvelualtis henkilökuntamme tuntee markkinoilla olevat kohteet ja löytää ratkaisun, joka auttaa yritystänne menestymään.

Omat toimitilat vuokrattavaksi

Oletko kiinnostunut vuokraamaan omistamasi toimitilan tai alivuokraamaan omia toimitilojasi? Toimitilavälityspalvelumme myyjälle alkaa yhteistoimintasopimuksen teosta, jossa sovitaan yksityiskohtaisesti ja tilanteeseen sopivasti vuokrauksenehdoista. Välittäjän roolissa käymme valokuvaamassa toimitilan ja markkinoimme tilaa kaikissa tärkeimmissä toimitilaportaaleissa, sekä tarvittaessa myös muissa markkinointikanavissa. Tietynlaisten ehtojen täyttyessä luomme toimitilasta myös näyttävän ja myyvän esitteen, jonka myös tilan omistaja saa käyttöönsä. Suurempien kohteiden suhteen luomme harkinnanvaraisesti myös yksinkertaisen nettisivun toimitilalle. Markkinointitoimenpiteet ovat omistajalle veloituksettomia, kun omistaja on yhteistoimintasopimuksessa sitoutunut vuokravälityspalkkioon välittäjän löytäessä vuokralaisen tilaan. Lisätietoja saatte yhteyttä ottamalla.

Pääkaupunkiseudun vuokrattavia toimitiloja

Sörnäisten Rantatie 29, Helsinki

 • Tarjottavat tilat: Toimistotila
 • Pinta-ala yhteensä: 630.50 m2
 • Kerros: 6

Kohde-esittely

Perkkaantie 2, Espoo

 • Tarjottavat tilat: Toimistotila
 • Pinta-ala yhteensä: 3,329.00 m2
 • Kerros: 7-8

Kohde-esittely

Linnoitustie 4, Espoo

 • Tarjottavat tilat: Toimistotila
 • Pinta-ala yhteensä: 92.50 m2
 • Kerros: 3

Kohde-esittely

Myytävät toimitilakohteet Suomessa

Manttaalitie 1, Vantaa

 • Tarjottavat tilat: Tontti
 • Pinta-ala yhteensä: 12,700.00 m2
 • Kerros:

Kohde-esittely

Koskenparras 3, Imatra

 • Tarjottavat tilat: Liiketila, Toimistotila
 • Pinta-ala yhteensä: 10,776.00 m2
 • Kerros: 1-3

Kohde-esittely

Pirttimäentie 250, Savonlinna

 • Tarjottavat tilat: Liiketila, Muu, Tontti
 • Pinta-ala yhteensä: 250,000.00 m2
 • Kerros:

Kohde-esittely

Toimitilaa Vantaan Aviapoliksessa

Uutta tyylikästä toimistotilaa vuokrattavissa Aviapoliksessa

Kävelymatkan päässä Vantaan Aviapoliksen juna-asemalta sijaitsee vastavalmistunut toimistotalo Robert.

Toimisto- ja varastotila

Kätevä tuotanto- ja toimistotilan kokonaisuus Tuupakassa

Siisti varastotilan ja toimiston kokonaisuus Tuupakassa, Vantaalla. Varastossa hyllymahdollisuus, lastauslaituri, nosto-ovet ja ajoluiska.

Toimitilaa Lassilassa

Erinomaisella sijainnilla toimistotilaa

Siistiä toimistotilaa kävelymatkan päässä Pohjois-Haagan juna-asemalta. Erinomaiset yhteydet Kehä I vieressä myös autoilijoille. Vapaana tiloja 350-1500 m².

Toimistotilaa Meilahdessa

Tehokasta ja valoisaa toimistoa Meilahdessa

Siistiä toimistotilaa Meilahdessa. Kiinteistössä toimistotalon palvelut. Vapaita toimistotiloja 360 -1300 m².

tag