‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Pääkaupunkiseudulla on useita business parkeja, jotka tarjoavat toimistotiloja varsin erilaisiin tarpeisiin. Yhdestä business parkista saattaa löytyä toimistotiloja kymmenestä aina tuhansiin neliöihin asti. Business parkien ehdoton vahvuus on kattava palveluvalikoima sekä joustavuus tilatarpeen suhteen. Palveluihin kuuluu useimmiten aulapalvelu, neuvottelu- ja edustustilat, lounasravintola, siivous- ja toimiston tukipalvelut, yhteiset tai omat sosiaalitilat, kuntosali sekä pysäköintihalli. Business parkissa yrityksen on helppo laajentua tai tarvittaessa pienentää toimistokokoa. Toimistoja myös räätälöidään hyvin joustavasti aina tarpeiden mukaan.

Business parkeissa on erilaisia hinnoittelukäytäntöjä. Toisinaan aulapalvelu, kuntosali ja neuvottelutilojen käyttö sisältyvät kuukausivuokraan ja neuvottelutilat varataan ajanvarauskalenterin kautta. Toisinaan taas vuokralainen saa valita haluamansa palvelut ja esimerkiksi neuvottelutiloja voi erikseen vuokrata, jolloin vuokralainen ei maksa ainakaan turhasta.

Ota yhteyttä niin etsimme joustavat toimistotilat business parkista yrityksellenne.

Laadukasta toimistotilaa kätevällä sijainnilla Espoossa

Loistavalla sijainnilla Espoon Mankkaalla modernia toimistotilaa laadukkaiden palveluiden talossa. Business Parkissa on täysin uudistettu tyylikäs pientoimistokerros, jossa vuokrattavissa noin 60 m² toimistohuoneita. Vapaana myös suurempia jo remontoituja tai tarpeisiin remontoitavia toimistotiloja aina 2000 m² asti. Kiinteistössä on hyvinvointiin panostava ravintola, aurinkoterassi, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio, runsaasti pysäköintipaikkoja, pesulapalvelut sekä monipuolinen kuntosali ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Tauolla joogaan tai rentoutumaan aurinkoterasille terveellisen smoothien kanssa? Toimistot business parkista Espoon Mankkaalta.

Toimistotilat Vantaan Aviapoliksesta

Toimistotiloja näkyvällä sijainnilla Kehä III varrella. Lentokentän läheisyys soveltuu erinomaisesti kansainvälisille yrityksille, lähellä on useita hotelleja, joissa asiakkaat ja yhteistyökumppanit majoittuvat helposti vierailunsa aikana. Toimistotilat räätälöidään tarvittaessa juuri asiakkaalle sopiviksi ja tilanteiden muuttuessa taas uudelleen. Saatavilla erittäin monipuolinen palveluvalikoima, johon kuuluu mm. neuvottelutilat, auditoriot, edustussaunat, suihku- ja kuntosali, lääkärikeskus, arkistointi- ja assistenttipalvelut, aulapalvelu, kauppa, kopiointi- ja tulostus, kuriiripalvelut, postituspalvelut sekä kaksi ravintolaa. Tiloja löytyy pientoimistoista alkaen kaikissa eri kokoluokissa.

Laadukasta toimistotilaa Vantaan Aviapoliksessa

Artikkeli luotu marraskuussa 2019, nykytilanne saattaa olla muuttunut.

tag