‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Edustavat toimistotilat Kalasatamasta business parkista, jossa palvelu pelaa ja laadusta ei tingitä.

Rantatie Business Park sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin merellisessä Kalasatamassa. Metrolle ja Redin palveluille ei ole matkaa toimistotalolta kuin kolmisen sataa metriä. Kohteessa on hyvä palveluvalikoima ja esimerkiksi ravintoloiden perässä ei talolta tarvitse edes poistua. Business parkissa on kaksi lounasravintolaa, joista toinen painottuu kasvisruokaan. Lisäksi talossa on à la carte ravintola, josta saa edustaviinkin tilaisuuksiin catering-palvelut. Edustavat neuvottelu- tai juhlatilaisuudet onnistuvat kohteen upeissa ja persoonallisissa neuvottelutiloissa, joissa laadusta ei olla tingitty. Business Park koostuu kolmesta talosta, joissa on kullekin talolle ominaiset neuvottelutilat.

Business parkin Original-talo on valmistunut 2010, Kasvu-talo 2017 ja uusin Loikka-talo 2019. Ravintoloiden ja neuvottelutilojen lisäksi toimistokohteessa aulapalvelu, auditorio, pysäköintihalli, pyöräparkki, sosiaali- ja suihkutilat, auton pesu mahdollisuus, vuokra-autot sekä hierontapalvelut.

Erityisen uniikin tästä toimistokohteesta tekee ainutlaatuinen palvelulupaus, ”onnistuu, piste”. Palvelulupauksen nimensäkin mukaisesti kohdevastaavat toteuttavat vuokralaisten erikoisimmatkin toiveet. Vuokrattavat toimitilat räätälöidään aina vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Täällä vuokralainen todella tuntee olonsa tärkeäksi.

Neuvottelutila

Original-talon neuvottelutila

Neuvottelutilojen sisaankaynti

Loikka-talon neuvottelutilojen kerroksen sisääntalo

Neuvottelutila

Loikka-talon neuvottelutiloja

Toimitilat Helsinki

Kasvu-talon yleisiä tiloja

Neuvottelutila

Kasvu-talon neuvottelutiloja

Ravintola_neuvottelu

Original-talon aula- ja ravintolatilat

ravintolatila

Original-talon ravintolaa, tilaa voidaan käyttää myös juhlatilaisuuksiin.

Vapaat toimistotilat ja lisää kuvia toimistotiloista Kalasataman Rantatie Business Parkista.

Artikkeli luotu joulukuussa 2019, nykytilanne saattaa olla muuttunut.

tag