‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Vantaan Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvavista yritysalueista ja työpaikkakeskittymistä. Tällä hetkellä alueella toimii noin 1000 yritystä ja 35 000 työntekijää. Uusia työpaikkoja arvioidaan syntyvän alueelle yli 15 000 lähivuosina. Aviapoliksen kiinnostavuuden takaa alueen uskomaton sijainti liikenteen solmukohdassa, lentokentän läheisyys, palveluiden runsas määrä sekä menestyneiden yritysten keskittymä.

Aviapolis sijaitsee Kehä III varrella, josta matkaa keskustaan, Itä-Helsinkiin ja Espoohon alle puolessa tunnissa. Lisäksi Kehä III tarjoaa erinomaiset yhteydet Suomen valtateiden pääväylille, jolloin matkustaminen joka puolelle Suomea ja Venäjälle helpottuu. Myös Helsingin Seudun Liikenteen julkinen liikennöinti toimii alueella, josta juna-asemalta erinomaiset kulkuyhteydet Kehärataa pitkin sekä lukuisia linja-autopysäkkejä. Lentokentän läheisyys helpottaa useiden työssään paljon matkustavien arkea ja mahdollistaa kansainväliset konferenssit ja asiakastapaamiset ulkomaalaistenkin vieraiden kanssa. Alueella on lisäksi useita lounasravintoloita sekä kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon runsas ravintolavalikoima ja vapaa-ajan sekä hyvinvoinninpalveluita.

Vuokrattavat toimitilat Vantaan Aviapoliksesta

Toimistotilat-vantaa-aviapolis-Robert

Toimistotalo Robert (Robert Huberin Tie 16) valmistuu kesällä 2019 ja tarjoaa upeat, modernit ja muunneltavat toimitilat kilpailukykyiseen hintaan ympäristötehokkaasta nykyaikaisesta rakennuksesta.

Artikkeli luotu 2018, nykytilanne saattaa olla muuttunut.

tag