Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Ajomiehentie 1

Konala 00390, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 583
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavissa tilava, muuttovalmis toimistotila Kauppakeskus Ristikon 2. kerroksessa. Kiinteistön palveluihin kuuluu muun muassa kuntosali, pukeutumis- ja pesutilat, WLAN, ruokakauppa ja pesula. Kauppakeskus sijaitsee hyvällä paikalla, Vihdintien varrella.

Konalan maamerkkinä toimiva Ristikko tarjoaa palveluja niin läheisille asuin- ja työpaikkaalueille kuin ohikulkeville suurille liikennevirroillekin. Kauppakeskuksessa on monipuolinen palvelutarjonta vetovoimaisine liikkeineen. Päivittäistavarakaupan lisäksi pienempiä myymälöitä, ravintoloita sekä muita palveluita.

Kauppakeskus Ristikossa on runsaasti paikoitustilaa. Asiakkaille on varattu 100 autopaikkaa pihalta ja 162 hallipaikkaa rakennuksen kellarista. Pyörät voi paikoittaa talon itä- ja eteläpihalle. Autohalliin pääsee ajamaan pohjois- ja länsisivuilta.

Lisätietoja 020 7290 710 lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kauppakeskus Ristikko sijaitsee Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä. Ristikkoon on helppo tulla myös linja-autolla, sillä Konalaan pääsee lukuisilla Helsingin sisäisillä sekä seutulinjoilla.