Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Aleksanterinkatu 11

Keskusta 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Näyttelytila, Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 666
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Tämä tila on entinen Dressmanin liiketilan toinen kerros, joka muutetaaan nyt uniikiksi toimistotilaksi tai showroomiksi! Sisäänkäynti on kiinteistön pääsisäänkäynnistä ja yhdellä sivulla on neljä suurta liiketilaikkunaa.

Tilan takaosa on ikkunaton, joten tila ei sovellu perinteiseksi toimistoksi. Kuitenkin hieno, aidosti näyttävä tila, jossa potentiaalia!

Suomen ensimmäinen betonirakenteinen liiketalo Aleksin ja Kluuvikadun kulmassa on saneerattu täysin, ja historiallisen talon toimistot on uudistettu 2019-2020 vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

The First -toimistotalon kerrokset ovat erityisen valoisia ja niihin mahdollistuu erilaiset tilaratkaisut. Kerroksiin on esimerkiksi sisäänkäynnin yhteyteen rakennettavissa erilliset asiakastilat ja vastaanotto. Muu tila ää tällöin tehokkaaksi avotoimistoksi, jossa keittiö, kahvipisteitä ja taukotiloja. Kerros on kuitenkin rakennettavissa käyttäjän tarpeita vastaavaksi ja tilaan luonnistuu huone- tai kombitoimisto.

Lähettyviltä löytyy runsaasti ravintoloita ja kahviloita sekä päivittäistavarakaupat. Loistavat liikenneyhteydet bussilla, raitiovaunulla, junalla ja metrolla.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.