Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Aleksanterinkatu 19

00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Muu, Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 160
Kerrokset 7
Kerros 6
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Aleksi-Hermeksen arvostettu, vuonna 1898 rakennettu kiinteistö sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla Aleksanterinkadun ja Keskuskadun kulmassa. Sijainti tarjoaa kaikki ydinkeskustan palvelut sekä yrityksille että niiden asiakkaille ja henkilöstölle. Aleksi-Hermes on osa City-Centerin kaupallista kokonaisuutta, joka muodostaa vetovoimaisen kauppakeskus- ja toimitilakokonaisuuden ydinkeskustan sydämessä. Korttelista löytyy kattava valikoima kaupanalan toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja kulinaristisiin nautintoihin. Täysin uudistuva City-Center ja kävelykaduksi muuttuva Keskuskatu lisäävät alueen vetovoimaa entisestään.
Upea edustustoimisto ja saunatilat Helsingin sydämessä. Tämä vapaa toimisto-/edustushuoneisto sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Huoneistossa on sauna-, suihku- ja pukuhuonetilat sekä valmius catering-keittiölle ja kylmiö. Sisäpihan puolen huoneista on kattojen yli näkymät. Tila rakennetaan vuokralaisen toiveiden mukaiseksi, joten tässä tapauksessa pääsee todella vaikuttamaan siihen, miltä oma tila näyttää.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Loistavat liikenneyhteydet kaikilla julkisilla liikennevälineillä. Rautatieasema, metro, raitiovaunu, linja-autoasema, kaikki aivan vieressä. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on useita pysäköintilaitoksia.

Lisätietoa