Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Aleksanterinkatu 19

Keskusta 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Muu, Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 211
Kerrokset 7
Kerros 6
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Aleksi-Hermeksen arvostettu, vuonna 1898 rakennettu kiinteistö sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla Aleksanterinkadun ja Keskuskadun kulmassa. Sijainti tarjoaa kaikki ydinkeskustan palvelut sekä yrityksille että niiden asiakkaille ja henkilöstölle. Aleksi-Hermes on osa City-Centerin kaupallista kokonaisuutta, joka muodostaa vetovoimaisen kauppakeskus- ja toimitilakokonaisuuden ydinkeskustan sydämessä. Korttelista löytyy kattava valikoima kaupanalan toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja kulinaristisiin nautintoihin. Täysin uudistuva City-Center ja kävelykaduksi muuttuva Keskuskatu lisäävät alueen vetovoimaa entisestään.

Arvokiinteistössä vuokrattavissa edustava toisen kerroksen toimistotila. Tila sijoittuu kiinteistön Keskuskadun puoleiseen siipeen katu- sekä sisäpihanäkymin. Tilaan käynti on osoitteesta Keskuskatu 4. Tila on nykymuodossaan avotilaa, jossa neuvotteluhuoneita. Tilankäyttöä on mahdollista muokata uuden vuokralaisen tarpeisiin.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Loistavat liikenneyhteydet kaikilla julkisilla liikennevälineillä. Rautatieasema, metro, raitiovaunu, linja-autoasema, kaikki aivan vieressä. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on useita pysäköintilaitoksia.