Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Bulevardi 6

Kamppi 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 200
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Bulevardin Kulma on arvokiinteistöjen kokonaisuus Helsingin parhaalla liikepaikalla, osoitteissa Bulevardi 2-4-6 ja Erottajankatu 4. Sen tasokkaasti modernisoidut, moneksi muuntuvat tilat luovat upeat puitteet liiketoiminnallenne, asiakastapaamisille samoin kuin edustamiseen sekä yritysmielikuvanne vahvistamiseen. Ja mikä parasta, niin julkisilla kuin autollakin pääsee suoraan etuovelle.

Toimitila sijaitsee 2. kerroksessa, johon saavutaan hissillä upean pääsisäänkäynnin kautta Bulevardilta. Toimitila käsittää 5 valoisaa huonetilaa, joista yksi on iso yhteistila sekä toimistokeittiön ja laadukkaat sosiaalitilat. Toimitilan ikkunat avaavat upean näkymän Bulevardille. Tilassa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja Cat 6a tasoiset IT-valmiudet. Kaikissa tiloissa on parkettilattiat.
Kiinteistössä on vuokrattavissa neuvottelukeskus kaikilla Hotelli Klaus K:n palveluilla. Kevyen liikenteen suosijoille on erilliset suihkutilat. Huoneisto ja koko kiinteistö on saneerattu vuonna 2011 kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja se antaa vuokralaiselle hyvät lähtökohdat toteuttaa ympäristöämme säästävää ja kestävää kehitystä tukevaa yrityskulttuuria.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Loistavat yhteydet kaikilla julkisilla kulkuneuvoilla. Läheisyydessä on myös parkkitaloja.

Lisätietoa