Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Eteläesplanadi 22

keskusta 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 536
Kerrokset 8
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Moderni toimistotila miellyttävllä yhteisöllisellä sydämellä eli working cafe loungella. Tilassa on useita työalueita ja neuvottelutiloja. Kolmisakarainen tila mahdollistaa monenlaisen käytön ja neljä erillistä sisäänkäyntiä tarjoaa mahdollisuuden vieraiden ohjaamisen eri sisäänkäynnille. Tila myös jaettavissa pienemipiin osiin: 142,5m2, 175m2 ja 218m2, joista viimeinen on yhteydessä kahteen muuhun mahdollistaen myös koot 360,5m2 ja 393m2.

Kiinteistössä on tehty lukuisia uudistustöitä, joissa alkuperäinen arkkitehtuuri on kauniisti huomioitu. Kiinteistössä on myös kaunis sisäpiha, kaksi ravintolaa ja kuntosali. Nyt myös upouudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Vastapäätä Esplanadin puistoa sekä keskustan palveluiden keskellä sijaitseva kiinteistö pitää sisällään näyttäviä toimistotiloja, joista upeat näkymät niin kiinteistön viihtyisälle sisäpihalle, kuin Esplanadin puistonkin suuntaan. Keskeisen sijainnin vuoksi kohteeseen on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Mahdollisuus vuokrata kiinteistön omasta parkkihallista paikkoja autoilijoille. Myös ydinkeskustan pysäköintihallit löytyvät lähietäisyydeltä.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi.

Energialuokka C

Hyvät julkiset kulkuyhteydet ja oma parkkihalli.