Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Eteläranta 8

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1454
Kerrokset
Kerros 7-9
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kauppatorin kupeessa, meren äärellä toimitiloja upeilla näkymillä. Vuokrattavat tilat sijaitsevat kerroksissa 7–9, ja ne voidaan remontoida käyttäjän toiveiden mukaan. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistöstä.

Sisätiloiltaan ja tekniikaltaan uusittu kymmenkerroksinen kiinteistö on valmistunut vuonna 1995, ja palvellut aikoinaan mm. Suomen Höyrylaiva Oy:n ja Yhdistyneet Villatehtaat Oy:n pääkonttorina. Vuonna 2017 tehty energiasaneeraus on pienentänyt kiinteistön hiilijalanjälkeä ja parantanut tiloissa työskentelevien viihtyvyyttä.
Kiinteistössä on tasokas lounasravintola, aulapalvelu, neuvottelutiloja, pyöräparkki ja sosiaalitilat. Katutason jopa sadan hengen tyylikästä koulutus- ja seminaaritilaa voi vuokralainen vuokrata omiin tilaisuuksiin.
Vanha kauppahalli on aivan talon vieressä, ja lähistöllä on useita hyviä lounasravintoloita, kaksi parkkihallia ja kaupunkipyöräasema. Raitiovaunu kulkee aivan kiinteistön oven edestä, ja kohteeseen on helppo saapua myös pyörällä, autolla tai miksei vaikkapa veneellä.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Lisätietoa