Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Etu-Hankkionkatu 1

Messukylä 33700, Tampere
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Tuotantotila, Varastotila
Pinta-ala yhteensä 1484
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ensimmäisen kerroksen korkeaa (n. 7,5 m) hallitilaa 1 443 m2, jossa on järeä hallinosturi (10t) ja iso lattian
kantavuus. Oma iso maantason nosto-ovi 5.15 m x 5.75 m. Tilaan sisältyy alakerran toimisto/varasto -osa n. 18,5 m2 ja yläkerran taukotilat noin 22,5m2. Sosiaalitiloissa on lisäksi vuokrattavissa erikseen kaappeja.

Tampereen Messukylän alueella sijaitsevat teollisuuskiinteistöt Castrulli ja Pajavuokraajat koostuvat kahdesta isosta teollisuusrakennuksesta sekä useammasta pienemmästä rakennuksesta ja katoksesta. Kiinteistön tilat soveltuvat hyvin tuotanto-, teollisuus-, varasto- ja toimistokäyttöön. Kiinteistön tekniset edellytykset ovat mainiot. Pääosassa hallitiloja on järeät siltanosturit, paineilmaverkko ja isot nosto-ovet. Hallitilat ulottuvat rakennuksen läpi ja ovat läpiajettavia, tai jaettavissa kahdelle käyttäjälle omilla nosto-ovilla. Toimistotilat sijaitsevat hallitilojen yhteydessä. Henkilöstön käyttöön on tarjolla suihku- ja saunatilat sekä lounasravintola.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Messukylän teollisuusalue sijaitsee Tampereen kehätien välittömässä läheisyydessä. Alue on hyvin saavutettavissa myös raskaalla kalustolla. Yhteydet Tampereen keskustaan ja pääväylille ovat todella hyvät.