Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Finlaysoninkatu 7

Keskusta 33210, Tampere
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 335
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Nykyaikaista toimistotilaa suositulta Finlaysonin alueelta Tampereen keskustasta. Tila on TR40/41-rakennuksessa yhdistelmätila, joka on myös mahdollista jakaa osiin: 137m2 + 115m2 + 86m2Ohessa havainnollistavia kuvia rakennuksen toimistoratkaisuista sekä Finlaysonin alueen yleisistä tiloista.

Finlaysonin alue on toimiva työpaikkakeskittymä ja vapaa-ajankeskus. Alueella toimii tietotekniikanalan yrityksiä, ravintoloita, palveluyrityksiä, elokuvateatterikeskus, museoita ja keskusta-asuntoja.

Finlaysonin alueen tunnusmerkkejä ovat punatiiliset ja valkoisiksi rapatut rakennukset. Alueella on historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Finlaysonin perinteikäs tehdasalue on saneerattu viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa toimii tällä hetkellä yli 100 eri alojen yritystä. Alueella järjestetään myös vuosittain useita eri alojen tapahtumia.

Toimitilojen lisäksi vuokrattavana on erikokoisia varastotiloja. Myös Siperian liikekeskuksen ja alueen piha-alueita voi vuokrata tapahtumien järjestämiseen.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kohde sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.